Kapsule pegasti badelj meni res pomagajo

Bila sem na enem pregledu, kjer so mi povedali, da veliko premalo pijem in da bi bilo dobro jesti kapsule pegasti badelj, ki naj bi mi pomagal pri jetrih. Malo sem bila začudena, saj sem bila mlada, zakaj bi jaz imela težave z jetri, to mi ni šlo iz glave. Oni pa so rekli, da je to bolj preventiva, ker premalo pijem in ko bom več pila in jemala pegasti badelj Naturamedica, se bodo moja jetra malo prečistila, kar pa je zelo dobro za zdravje.

Najmanj sem pričakovala kaj takega. Če povem po resnici, res nimam rada teh reklam, ko se prodajajo prehranski dodatki, sedaj pa sem sama na tem, da jih bom kupila. Ko bi mi vsak povedali, kateri pegasti badelj naj kupim, to mi je najtežje. To pa zato, ker je trg prenasičen in kot laik res ne morem vedeti, kateri pegasti badelj naj kupim. Prvo sem gledala preko neta, potem pa sem šla do lekarne in sem jim rekla, da naj mi oni izberejo, samo da bo dober. Takrat sem v lekarni dobila kapsule ki sem jih začela piti. Niti nisem pričakovala ničesar, to sem vzela čisto tako sproti, ali se bom boljše počutila, pa ne vem, bo verjetno pokazal čas. Da sem spila dovolj vode, sem si nastavila na telefon alarm, ki me je opominjal na to, da moram piti vodo. Nisem mogla verjeti, kako hitro je pretekla ura, ko je spet zazvonil alarm za uro. Imela sem nastavljene alarme vsako uro.

Še dobro, da pegasti badelj Naturamedica ni tako drag, pričakovala sem, da bo dražji. Tako sem si ga kupila kar na zalogo, da ga bom pila 3 mesece in potem bom videla, kašno bo moje počutje. Že sedaj, ko pijem več vode, se mi zdi, da sem boljše. Glede tega, kako bo name deloval pegasti badelj, pa žal še ne vem, upam pa, da dobro.