Kolagen je mojim lasem še kako pomagal

Že od nekdaj dajem ogromno poudarka na to, kakšne produkte uporabljam na svojih laseh. To pa zato, ker mi je zdravje lasišča pomeni zelo veliko, sploh pa zato, ker je v naši družini kar pogosto, da se pojavi predčasno, oziroma zgodnje izpadanje in pa sivenje las, kar pa res nisem želel, da bi doletelo tudi mene. Zato pa sem poskrbel, da na svojih laseh uporabljam samo čim bolj naravne produkte.

Nato pa sem za nego svojih las poskrbel še z tem, da sem si priskrbel kolagen. To pa je res odličen produkt, ki se ga lahko uporablja na laseh, saj bo ta izboljšal naše zdravje las, kar pa se je skozi čas poznalo tudi na mojih laseh. 

S tem, ko sem začel uporabljati kolagen za lase, sem lahko hitro videl učinke, ki jih je imel. Moji lasje so tako postali veliko bolj gosti in pa čvrsti. Prav tako pa so moji lasje dobili sijaj, kar pa je tipičen znak, ko so naši lasje dobro hidrirani ter posledično zdravi.

Kolagen je mojim lasem še kako pomagal

No tako pa je bil kolagen odličen dodatek k temu, kako lahko skrbim za svoje lasišče. Ker pa sem vedno iskal razne šampone in gele za lase, ki so bili grajeni na naravni bazi, pa sem poskrbel tudi za to, da je bil kolagen takšen. To pa mi je bilo pomembno zaradi tega, ker lahko razni umetni produkti, ki so narejeni iz umetnih snovi in kemikalij, našemu lasišču bolj škodijo, kot pa da so dobri, ter mi je bilo tako zaradi tega zelo pomembno, da poskrbim tudi za ta produkt. 

No sedaj pa lahko mirno rečem, da so moji lasje zdravi, ter me predčasno in zgodnje sivenje in odpadanje las ni doletelo, kjer pa se mi je nato res odvalil velik kamen iz srca, saj sem sedaj poskrbel za to, kar me je najbolj skrbelo.