Odkrila sem čudovite izdelke in keramika je bila moja naslednja odločitev za nakup

Dokler nisem po naključju stopila v eno zelo lepo trgovino, nisem vedela, da je keramika lahko tako zelo lepa. V izložbi sem slučajno opazila nekaj krožnikov, ki so mi bili tako lepi, da nisem mogla odmakniti pogleda in zato sem vstopila v trgovino.

Ko sem odprla vrata, sem pred sabo zagledala pravi raj različnih izdelkov. Kdo bi si mislil, da lahko keramika omogoča toliko lepih stvari. Na prvi pogled sem takoj pomislila, da bi imela prav vse. Od krožnikov, vaz, kozarcev in vse ostalo, kar so imeli. Ko sem se razgledala naokoli, sem opazila, da je to trgovina od nekega oblikovalca in v vseh izdelkih je keramika, ki jo oblikuje na poseben način. Res so bili čudoviti izdelki v tej trgovini in tudi cene so bile temu primerne. Sicer je pa ročno delo vedno dražje, in če je še nekaj posebnega, pa ni dvoma, da imajo takšni izdelki višjo vrednost. 

Ko sem prišla domov, sem že prav sanjala, katere izdelke bi dala kam in res me je mikalo, da bi si kaj kupila. Prejela sem tudi katalog izdelkov, da sem si lahko doma še enkrat ogledala vse izdelke. Nekateri so unikati, ki lahko, da jih kmalu ne bo več, nekateri izdelki pa imajo zalogo tako, da so tudi malenkost cenejši kakor pa tisti, ki so unikatni. Še kar nisem mogla verjeti, da sem danes po naključju videla nekaj tako lepega, kakor je bila vsa tista keramika v prelepih izdelkih. 

Navajena sem namreč samo navadnih izdelkov in morda kakšen zanimiv dizajn kakšne dekoracije. V vseh je sicer tudi keramika ampak nikakor niso tisti izdelki tako lepi, kakor so ti v trgovini, ki sem jo obiskala danes. Po tem, ko sem si najmanj desetkrat prelistala katalog, pa sem končno se odločila, da bo točno ta keramika moja naslednja naložba v dekoracijo doma.